Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Prodaja Kuca Na Moru Do 60000 Eura

Prodaja Kuca Na Moru Do 60000 Eura

Odaberite podtip samostojeća kuća dvojna kuća kuća u nizu stambeno poslovni objekt kuća prizemnica kuća na moru kuća u izgradnji dvorac apartmanska kuća obiteljska kuća vikend kuća luksuzna kuća kamena kuća vila splav luksuzna vila montažna kuća soba nekretnina za odmor. Telep, gradske lokacije, novi sad , kuća.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

1.red do mora 70.00 m2. Imamo najveću ponudu kuća i vila na moru u hrvatskoj. Ova kuća se nalazi u mirnom predjelu izvan grada sutomora.

Stanovi Prodaja Vodice Prodaja Stanova Na Crozilla Com
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.crozilla-nekretnine.com/vodice/stanovi/prodaja
Cijena (ukupna cijena u eur). Do 615 eura/m2 (prosječna cijena). Velik izbor kuća u malim oglasima sa slikom, opisom i cijenom kuće.

Podtip nekretnine samostojeća kuća dvojna kuća stambeno poslovni objekt kuća na moru obiteljska kuća nekretnina za odmor.

Imamo najveću ponudu kuća i vila na moru u hrvatskoj. 441 m2 snižena na samo 44500 eura prodaja. U sklopu kuće nalazi se kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, kupatilo i spavaća soba.

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs. Kuća na kat s potkrovnom etažom se nalazi na kavranu, izuzetno mirnom području koje nudi razna istraživanja prirodom, a do mora ima oko 5 minuta autom. Sad snižena na 55000 eura.

Za Prodaju Dalmacija Do 70 000 Domus Nekretnine Vodice Sibenik Stanovi Kuce Zemljista Poslovni Prostori
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.domus-nekretnine.hr/listings/results?id_transaction=1&price_to=70000&id_city_region=153&page=0&l=2
Cijena (ukupna cijena u eur). U sklopu kuće nalazi se kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, kupatilo i spavaća soba. Sama zgrada se nalazi nedaleko od vera i vukovog spomenika i.

Lijepa vikend kuća na mirnoj lokaciji!

Do 615 eura/m2 (prosječna cijena). Obiteljska kuća od 63m2 korisnog stambenog prostora i pomoćnom zgradom od 36m2 koja je spojena s kućom i u kojem je dograđen. Uhodani apartmanski objekt s restoranom, 1.red do mora, pag, cen.

Novalja jakišnica, vila s bazenom u izgradnji, mirna lokacija, panoramski pogled na more vila s bazenom u izgradnji, mirna lokacija, panoramski pogled na more. Na prodaju kuca oko 100 kvadrata u vojki,30ak km od beograda.kuca je kompletno renovirana i adaptirana,odmah useljiva.velicina placa oko 30 ari,poseduje veliku bastu,pogodnu za mnoge poljoprivredne kulture. U sklopu kuće nalazi se kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, kupatilo i spavaća soba.

Nekretnine Zagreb Net Stanovi Kuce Tereni Poslovni Prostori Zagreb Oglasnik
cijeli clanak posjetite ovdje: http://www.nekretnine-zagreb.net/kuce-zagreb-do-80000-eur.html
Telep, gradske lokacije, novi sad , kuća. Ova kuća se nalazi u mirnom predjelu izvan grada sutomora. Imamo najveću ponudu kuća i vila na moru u hrvatskoj.

Podtip samostojeća kuća dvojna kuća kuća u nizu stambeno poslovni objekt kuća prizemnica kuća na moru kuća u izgradnji dvorac apartmanska kuća porodična kuća vikend kuća luksuzna kuća kamena kuća vila splav luksuzna vila montažna kuća.

441 m2 snižena na samo 44500 eura prodaja. Obiteljska kuća od 63m2 korisnog stambenog prostora i pomoćnom zgradom od 36m2 koja je spojena s kućom i u kojem je dograđen. Nekretnine prodaja kuća, na lokaciji opština subotica.

Posting Komentar untuk "Prodaja Kuca Na Moru Do 60000 Eura"